Cele mai simple idei de decorare de vară pentru un sejur elegant

Fie că aveți o casă pe plajă sau un apartament mic de oraș.

Acum, că este oficial luna mai, vara este chiar după colț. Esti gata să îmbraci casa ta pentru un sezon de vara fain? Aici veti gasi idei de decorare ușoară de vară care vă vor lumina aspectul casei pentru lunile calde și vibrațiile de vacanță.

Păstrați-l ușor cu alb

Vopsiți totul în alb, de la pereți la mobilier și apoi folosiți textile crem, nisip sau alb. Aici, designerul de interior a adăugat niște nuanțe mai închise de gri cu așternutul, dar în rest, totul este alb sau pal. Ideea este de a invita cât mai multă lumină în cameră.

Accesorizare cu citrice

Oricât de simplu ar părea, decorarea cu un castron de citrice poate face minuni pentru a face o întreagă cameră să se simtă mai luminoasă și mai estivală. Aici, Anna Spiro Design a optat pentru un castron cu portocale atrăgătoare.

Angajează-te pentru un motiv floral

Culorile energizante, un amestec de modele și flori peste tot – reale, pictate și imprimate – fac din sufragerie „veselă, luminoasă și jucăușă”, spune designerul Krista Ewart .

Tratați-vă ferestrele

Draperiile grele au fost fixate pentru o frânghie înnodată într-o casă de pe plajă. Sticla albastră de zgură și coșurile industriale-măsuțele transformate în cafea adaugă finisajele de coastă.

Aduceți mobilierul în aer liber

O amenajare în aer liber ca acest loc umbros poate funcționa ca o sală de mic dejun, un colț de lectură sau o masă când vremea este frumoasă.

Incorporează cochilii

Această baie proiectată de Anna Spiro ne oferă vibrații serioase de pe coasta Amalfi. Pentru un efect similar, contrastează o oglindă antică, ornamentată, cu cadru aurit, deasupra chiuvetei, cu o oglindă decorativă.

Amplificați barul

Cocktailurile de vară proaspete și fructate merită o stație dedicată. Bateți un mojito sau mai tai la o masă bine aprovizionată, precum consola din fotografie. „Fiecare casă insulară are nevoie de un bar fantastic, care să se extindă”, spune designerul.

Vopseste mobilierul

Unirea unui set de terase de tip ragtag este la fel de ușoară ca și apucarea unei găleți de vopsea. Pentru pridvorul unei case, pe malul oceanului, decoratorul a acoperit canapeaua antică și scaunele asortate într-un albastru tulbure asortat.

Schimbați un abajur

Anna Spiro a înveselit pereții verzi măslinii și comoda antică întunecată, cu un abajur pliat însorit și un buchet ușor de flori afișat într-un ulcior.

Încadrați o hartă

Faceți din cap în orașul dvs. natal – sau un loc preferat de vacanță de vară – cu o diagramă personalizată, cum ar fi acest exemplu de mai jos.

Da o noua fata la tăblia patului tau

Dacă puterea florii nu este ceea ce vă place, adăugați verdeață cu o piesă de declarație.
Was this article helpful?
YesNo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *