Topul tendințelor pentru culorile mobilierului în 2021

De multe ori tindem să preferăm tonuri luminoase și pozitive. Și acest lucru este de înțeles: culorile pot crea o anumită dispoziție, pot afecta percepția subiectului. Prin urmare, pentru interiorul lor, unii oameni doresc să aleagă mai multe nuanțe distractive. Alții, totuși, doresc să întruchipeze în camere tonuri mai calme, liniștitoare, care vor fi favorabile relaxării. În acest articol, vom lua în considerare culorile elegante ale mobilierului în 2021, nuanțele și opțiunile lor de întruchipare în interior.

10 tendințe principale de mobilier-2021 conform designerilor mondiali

Nunate de roz

mobilier nuante de roz
mobilier nuante de roz

Nuanțele neutre, mobilier roz, sunt favoritele sezonului. Aceste culori pot fi combinate atât cu aceleași tonuri delicate, cât și cu culori mai strălucitoare, contrastante (albastru închis, verde, galben lămâie).

Paturi confortabile.

Paturi confortabile
Paturi confortabile

Designerii celebri susțin că principala tendință în fabricarea mobilierului tapițat în 2021 va fi paturile cu coconi. Acestea sunt dane confortabile, cu o tăblie și un picior din material moale. Patul trebuie să fie astfel încât să fie plăcut să te „ascunzi” după o zi grea de muncă.

Geometrie.

geometrie

În plus față de culorile mobilierului în 2021, este important să luați în considerare texturi, imagini și desene elegante pe obiecte. Designerii sunt înclinați să creadă că moda se străduiește din greu pentru motivele moderne din interior. Astăzi sunt forme asimetrice, desene, precum și un număr mare de geometrie – atât în ​​obiectele în sine, cât și în imprimeuri.

 

Materiale naturale.

materiale naturale

Cererea de materiale naturale este în creștere. Designerii se străduiesc să găsească combinații din ce în ce mai complexe și sofisticate de texturi diferite. De exemplu, poate fi lemn intercalat cu cuarțit sau marmură, ceramică cu beton și metal.

Forme rotunjite.

 

forme rotunjite

În trendul anului 2021 – piese de mobilier cu forme moi, rotunjite. Netezimea formei revine la noi din moda anilor 1970. Datorită unei astfel de atmosfere, interiorul va arăta mai confortabil și elegant.

Metal.

Metal
Metal

Pe lângă culorile neașteptate ale mobilierului elegant în 2021, vedem și aplicații metalice neobișnuite. Aurul, alama și bronzul înnegrit au devenit populare folosite ca elemente individuale. Pot fi figuri, obiecte de artă, compoziții moderne care decorează spațiul interior.

Individualitate.

Individualitate.
Individualitate.

Oamenii sunt tot mai înclinați să cumpere articole de designer personalizate. Cumpărătorii sunt interesați nu numai de exteriorul lucrului, ci și de ceva mai mult – istoria acestuia, semnificația specială, profunzimea.

Cele mai mici detalii.

Cele mai mici detalii.
Cele mai mici detalii.

Atenția designerilor se va concentra nu numai pe stilul general al interiorului, ci și pe cele mai mici detalii ale acestuia. Aceasta poate fi o cusătură specială de textile, accesorii de mobilă de o nuanță strălucitoare, detalii pronunțate pe plafoane. Astfel de adăugiri fac spațiul mai interesant, îi conferă personalitate.

The new art deco.

Art Deco în culori la modă și modele de mobilier în 2021 este o tendință iminentă. Acest stil întruchipează luxul, strălucirea și strălucirea.

Antichități.

Antichități
Antichități

Articolele de interior vintage nu părăsesc rândurile principalelor tendințe ale modei. Mai mult, mobilierul antic este popular nu numai printre colecționari. Mulți oameni își doresc ca camerele lor să fie pline de lucruri interesante, cu propria lor personalitate și istorie.

Culori la modă ale designului mobilierului 2021

Culoare și alb.

Culoare și alb.
Culoare și alb.

Orice nuanță este dezvăluită mai complet dacă este înconjurată de tonuri contrastante sau neutre (albe). În 2021, oamenii preferă din ce în ce mai mult compoziții originale interesante în interior. Soluțiile luminoase și proaspete sunt ceea ce majoritatea designerilor moderni se străduiesc să obțină. Elementele contrastante pot fi pereții, piesele individuale de mobilier și articolele de decor. Aici, fiecare parte a spațiului devine un obiect de artă separat, care împreună alcătuiesc o compoziție armonioasă.

Reveniți în trecut.

Reveniți în trecut.
Reveniți în trecut.

Majoritatea culorilor elegante și a ideilor de interior pentru mobilier din 2021 sunt preluate din principalele tendințe ale secolului trecut (anii 1950-1960). Acestea sunt nuanțe de roșu dezactivate și saturate, precum și tonuri de galben strălucitor, portocaliu, verde, maro. Toate pot fi incluse în compoziții moderne, adăugându-le dispoziția din acea vreme. Acesta este un stil de mobilier și accesorii, articole de decor, textile.

Culorile pământului.

Culorile pământului.
Culorile pământului.

Culorile asociate naturii sunt, de asemenea, la modă. Tonurile maro, bej, verde, gri și albastru ne poartă în mediul natural, deschizând în fața noastră peisajele planetei noastre. Într-o astfel de atmosferă este foarte ușor să vă relaxați și să vă relaxați cu adevărat din agitația din exterior. Dar rețineți că designul natural nu ar trebui să inspire plictiseală. Pentru a face acest lucru, ar trebui să selectați cu atenție elementele de interior: este mobilier elegant, lemn natural, materiale textile de înaltă calitate, culori dezactivate. Drept urmare, puteți obține un design modern, dar în același timp nobil și frumos.

Nuanțe de lux.

Nuanțe de lux
Nuanțe de lux

În casa sa, o persoană dorește să simtă confortul maxim. Este posibil să realizezi interiorul viselor tale alegând piesele de mobilier potrivite, materialele, finisajele, culorile. Deciziile neobișnuite de proiectare vă vor ajuta să faceți camera interesantă. Pentru a vă simți luxul real acasă, adăugați la interior nuanțe bogate, nobile (negru, violet), elemente metalice și cristal rafinat. După ce ați aranjat corect aceste obiecte, puteți crea un astfel de spațiu care va încânta și uimi prin luxul și stilul său de neegalat.

Culoarea deschisă a prezentului.

În moda modernă 2021, se găsesc culori stricte, ascetice ale mobilierului. Se potrivesc bine cu motive geometrice. Materialele utilizate astăzi în producție vă permit să creați design-uri durabile, ergonomice. Tendința sezonului este minimalismul în interior. Acestea sunt spații deschise mari, un maxim de lumină și un minim de decor. Principiul principal al acestei direcții este comoditatea pentru o persoană, prin urmare toate elementele sunt concise, luminozitatea și contrastul sunt absente.

Minimalismul și concizia sunt inerente schemei de culori a spațiilor. Nuanțele naturale și neutre întruchipează nobilimea și modestia.

Culori elegante ale mobilierului-2021: TOP-5 tonuri neutre

Tonurile neutre sunt utilizate în mod activ ca fundal pentru nuanțe mai luminoase și contrastante. În continuare, vă vom spune care dintre aceste culori va fi relevantă în sezonul 2021.

vanilie franceză.

vanilie franceză
vanilie franceză

Tonuri galben-crem – un fel de rază de lumină în orice spațiu. Poate fi folosit pentru a extinde vizual o cameră cu o cantitate mică de lumină naturală. Culoarea vaniliei poate spori lumina existentă, făcând camera mai luminoasă. Se folosește în interiorul grădinițelor, bucătăriilor, camerelor de zi, dormitoarelor.

Monetărie.

Monetărie.
Monetărie.

Alte culori elegante de mobilier și design interior în 2021 sunt nuanțele de mentă. O cameră în care aceste tonuri sunt larg reprezentate creează o atmosferă de relaxare și recuperare morală. De aceea nuanțele de menta sunt folosite ca un plus la soluțiile mai strălucitoare. Culorile de menta sunt potrivite pentru camere de zi, dormitoare și băi.

Alun

Alun
Alun

O culoare maro deschis, asemănătoare cu o nuanță de alun, este o opțiune excelentă pentru un interior calm și neutru al unei camere de zi. Mai mult, această culoare are capacitatea de a extinde vizual camera.

Gri-verde.

Gri-verde
Gri-verde

În 2021, ofensiva sa va continua tendința modei pentru nuanțele verzi din interior. Tonul gri, combinat cu verde, creează o senzație de prospețime, strălucire a spațiului. Poate servi și ca fundal pentru mobilierul alb, albastru, bej. Din nou la nivel de podele puteți merge pe parchet gri si plinta alba fiind in continuare o alegere excelenta.

Gri cald.

gri cald
gri cald

Umbra preferată a multora – gri neutru. Dacă doriți să creați un spațiu calm care să favorizeze relaxarea, griul poate fi o opțiune excelentă. Se folosește de obicei în camere de zi și dormitoare. Atât tonurile monocrome, cât și cele contrastante arată interesant.

Stiluri reale și elegante de design interior în 2021

În plus față de culorile elegante ale mobilierului în 2021, va fi util să acordați atenție principalelor tendințe în ceea ce privește mobilierul și designul interior. Principala tendință este minimalismul. Principiile conciziei ar trebui să fie urmărite în tot spațiul, așa că vă sfătuim să eliberați camerele de lucruri inutile.

Stiluri moderne care vor fi deosebit de populare în 2021:

Hi-tech.

hi-tech
hi-tech

Această direcție este o reflectare a dezvoltării tehnologiei în lumea modernă. Principalele caracteristici ale stilului sunt o cantitate mare de lumină, formă laconică, nuanțe și decor restrâns, o abundență de metal, plastic și sticlă. În interiorul high-tech-ului, locul principal este ocupat de mobilier transformant extrem de funcțional, precum și de un număr mare de electrocasnice.

Scandinav.

Scandinav
Scandinav

Interiorul în stil scandinav ar trebui să fie umplut cu nuanțe reci (gri, alb, albastru) cu un ușor contrast sub formă de obiecte galbene. Pentru a crea un stil ascetic nordic, veți ajuta mobilierul din lemn natural, elemente de zidărie, un șemineu, covoare sub formă de piei de animale.

Mansardă.

Mansarda
Mansarda

Această tendință întruchipează asceza și motivele fabricii. Detaliile grosiere, neprelucrate în interior, simplitatea și minimalismul sunt binevenite. Culorile elegante ale mobilierului în 2021 pentru stilul mansardă ar trebui să fie, de asemenea, cât mai naturale, neutre posibil. Este important să folosiți detalii precum ferestre mari, spoturi, mobilier simplu din lemn, decorațiuni neglijente ale pereților, pardoseală din piatră sau lemn.

Ecostil.

Ecostil.
Ecostil.

Cei mai mulți dintre noi dorim să ne îndepărtăm de tot ceea ce este artificial, nenatural. Oamenii se străduiesc din ce în ce mai mult să se apropie de natură, unde nu există tensiune și stres în lumea modernă. În sezonul 2021, materialele din lemn natural, nuanțele naturale și abundența plantelor vii vor fi relevante. În designul interior, merită să respectați principiul funcționalității și laconicismului spațiului.

În designul dvs. puteți combina mai multe stiluri de interior. De asemenea, este permisă abaterea de la direcția aleasă și introducerea propriilor idei și soluții în stil. Stiluri precum fuziune, mansardă și minimalism, boho și vintage, Provence și country sunt în armonie perfectă. Există o mulțime de idei și compoziții. Interiorul dvs. trebuie să fie calm, confortabil, plăcut pentru relaxare.

Idei de design stil 2021 pentru camera de zi

Designul camerei de zi este întotdeauna acordat o atenție specială, deoarece aceasta este camera principală din casă. În continuare, vă vom spune ce stiluri, precum și culorile elegante ale mobilierului vor fi populare în 2021.

Principala tendință în 2021 este eclecticismul.

Principala tendință în 2021 este eclecticismul.
Principala tendință în 2021 este eclecticismul.

2021 Trend – eclecticism în interior. Veți avea un spațiu mare pentru întruchiparea ideilor dvs., deoarece acum este posibil să combinați și să combinați diferite stiluri și direcții.

Este deosebit de avantajos să folosiți eclecticismul pentru a proiecta o cameră de zi. Trebuie doar să alegeți culorile potrivite și să armonizați ideile bune din diferite stiluri.

Cu toate acestea, în caz de eșec, camera își va pierde aspectul și, mai probabil, va arăta ca un magazin de mobilă.

Este important nu numai să poți găsi culori elegante ale mobilierului relevante în 2021, ci și să le combini corect în interiorul tău. Pentru un interior combinat, sunt potrivite culorile neutre, deschise pentru tavan și pereți. Este adecvat colorarea standard sau tencuiala de înaltă calitate.

Living minimalist 2021.

Living minimalist 2021.
Living minimalist 2021.

Cei mai mulți dintre noi trăim în apartamente mici. În astfel de camere minimalismul arată bine. Spații deschise foarte populare cu zonare. Dacă aveți o astfel de oportunitate, puteți combina mai multe camere într-un singur studio.

Un detaliu caracteristic al minimalismului în noul sezon sunt tapetele din fibră de sticlă non-standard. Pot fi vopsite la discreția dvs., este permisă aplicarea mai multor straturi de vopsea.

Puteți crea un spațiu confortabil și confortabil în apartamentul dvs. folosind decorarea multifuncțională a casei. Acestea includ mobilierul transformator care a devenit deja popular.

Culorile elegante ale mobilierului în 2021 pentru stilul minimalismului sunt nuanțe rezervate, neutre. În sufragerie, culoarea valului mării arată grozav.

Dacă aveți un spațiu mare sub sufragerie, puteți utiliza o soluție non-standard – pentru a realiza un decor complet din lemn al camerei. Pereții și podeaua sunt lipite cu panouri din lemn masiv sau furnir din lemn. În acest caz, rafturile și dulapurile sunt un fel de continuare a podelei.

Puteți adăuga contrast camerei acoperind podeaua cu plăci ceramice complet albe sau piatră. Plantele de interior vor completa camera – vor crea un sentiment de naturalețe naturală. Cu toate acestea, un număr mare de flori de interior nu va face decât să agraveze aspectul interiorului.

Culorile roșu și violet ale mobilierului în 2021

Culorile roșu și violet ale mobilierului în 2021
Culorile roșu și violet ale mobilierului în 2021

Culorile elegante ale mobilierului în 2021 includ nuanțe strălucitoare precum roșu și violet.

Diferite variante ale acestor culori sunt atât de populare încât pot concura cu tonurile roz actuale.

Nuanțele roșii și violete din diferite palete sunt perfecte dacă doriți să obțineți luminozitate inspirațională, emoționalitate din interior și, în același timp, o anumită liniște și grad.

Tendințe decorative în interiorul anului 2021

În acest sezon, designerii vin și pun în aplicare soluții tot mai inovatoare care uimesc imaginația. Este de remarcat faptul că majoritatea acestor idei sunt o reflectare a lumii din jurul nostru.

Stelele din jurul nostru.

Stelele din jurul nostru.
Stelele din jurul nostru.

 

Este relevant să utilizați schițe ale Universului, planete în proiectarea dumneavoastră. Cum se întruchipează acest lucru? De exemplu, cu ajutorul lămpilor „împrăștiate” pe tavan, ca stelele din cer. Frumusețea galaxiei poate fi afișată în culorile tapetului. Motivele cosmice pot fi recreate cu succes în proiectarea de abajururi, farfurii, textile. În acest caz, sunt folosite culorile elegante ale mobilierului și decorului în 2021 – albastru închis, violet.

Iubirea și dorința de a se apropia de cosmos sunt pe deplin justificate, deoarece în fiecare an facem tot mai multe descoperiri legate de misteriosul Univers. Obiectele și materialele moderne vă permit să întruchipați atmosfera cosmică din casa dvs.

Scoici, solzi și corali.

Scoici, solzi și corali.
Scoici, solzi și corali.

Nu mai puțin populare sunt motivele marine. Ele pot fi întruchipate în designul mobilierului, textilelor și decorului. Pentru a face ca elementele marine să pară armonioase, folosiți ca fundal culori deschise neutre. Pentru a completa interiorul marin din baie și bucătărie, puteți țiglă sub formă de cântare în lumină sau albastru.

Extinderea franjului.

Extinderea franjului.
Extinderea franjului.

Pe lângă culorile trendy ale mobilierului din 2021, acordăm atenție detaliilor populare. De exemplu, în acest sezon este important să decorați textilele cu franjuri și ciucuri. Este posibil să se completeze în acest fel nu numai elementele din țesătură, ci și mobilierul, panourile de perete, candelabrele, oglinzile. Un astfel de decor face încăperea și mai confortabilă și mai caldă.

Catifea minunată.

Catifea minunată.
Catifea minunată.

Catifeaua în diferite variante de culoare este un lux, devenire și grație. Dacă doriți să adăugați note de splendoare și măreție la interior, mobilierul tapițat cu tapițerie din catifea va fi cea mai bună opțiune.

Robinete din alamă.

Robinete din alamă.
Robinete din alamă.

Este elegant să folosiți fitinguri din alamă pentru căzi și bucătării. Popularitatea acestui material este pe deplin justificată. Robinetele, robinetele și întrerupătoarele din alamă fac interiorul complet, adăugând o răsucire specială. Dacă cada este din beton sau marmură, produsele din alamă vor completa stilul general nobil, în bucătăriile mai modeste vor aduce un sentiment de lumină și căldură.

Glamour urban.

Glamour urban.
Glamour urban.

Pe lângă culorile la modă ale mobilierului din 2021, nu putem să nu menționăm o altă tendință din acest sezon – aceasta este o abundență de elemente de sticlă. Este deosebit de populară utilizarea placărilor de sticlă de interior încadrate de rame întunecate. Întreaga structură și elementele sale trebuie să reflecte forme geometrice clare – un pătrat sau dreptunghi. O astfel de sticlă poate fi utilizată pentru proiectarea pereților despărțitori din interiorul camerei, precum și a ușilor, ferestrelor, dușurilor. Această soluție se va încadra armonios atât în ​​stilul modern, cât și în cel clasic. Decorarea vitraliilor este o opțiune excelentă pentru geamurile panoramice, ferestrele acoperișului, ferestrele de pe verande.

Al cincilea perete.

Al cincilea perete.
Al cincilea perete.

Al cincilea perete este denumirea figurativă a tavanului. Mulți merg cu capul în designul pereților, în timp ce uită să dedice timp tavanului. În interiorul modern, tavanele sunt vopsite și tapetate. Puteți folosi chiar și nuanțe luminoase, de culoare, să creați contrast și să subliniați stilul.

Revenirea terrazzo-ului.

Revenirea terrazzo-ului.
Revenirea terrazzo-ului.

Majoritatea culorilor și stilurilor de mobilier la modă din 2021 reprezintă o combinație și rafinament a soluțiilor existente anterior. Astăzi, în prezent – material decorativ terasol folosit în anii 1980. Este o combinație de așchii de marmură, granit, cuarț, ciment de clincher ca liant. Poate fi recunoscut prin nuanța sa pestriță caracteristică. Terrazzo este extrem de durabil.

În secolul trecut, acest material a fost folosit pentru placarea podelelor și a scărilor, în timpul nostru găsind o gamă mai largă de utilizări. Acestea sunt gresie, detalii de decor, lămpi, elemente de mobilier.

Alte tendințe de culoare în interiorul anului 2021

Astăzi, designerii se străduiesc să sature interiorul cu noi combinații de culori, folosind în același timp idei din ce în ce mai îndrăznețe. Printre nuanțele populare se numără turcoazul și menta. Experții spun că aceste culori au un efect benefic asupra psihicului. Doar câteva elemente de mobilier și decor în culori turcoaz – iar camera va fi plină de confort și liniște.

Pentru a aduce luminozitate designului, nuanța reală de caprifoi vă va ajuta. Este o culoare roșu-roz care va umple spațiul cu culori vii. Umbra va lumina orice decor, dar cea mai profitabilă opțiune ar fi instalarea de mobilier din catifea în această culoare în cameră.

Dacă preferați un interior confortabil, plăcut, vă recomandăm să folosiți nuanțe de muștar. Aceste culori la modă ale mobilierului în 2021 sunt potrivite pentru decorarea bucătăriei. Culoarea muștarului este un apetit și propice petrecerii timpului plăcut alături de familie.

Printre principalele tendințe ale sezonului se numără umbra Marsalei. Culoarea va aduce confortul și căldura camerei. Mai mult, este în perfectă armonie cu nuanțe deschise și calme. Împreună pot forma un design surprinzător de nobil și luxos.

De asemenea, astăzi nuanțele galbene și aurii sunt utilizate pe scară largă. Aceste culori sunt întruchiparea luminii și a pozitivului, la care aspiră majoritatea oamenilor din timpul nostru.

Culorile la modă ale bucătăriei în 2021

În designul bucătăriilor, vedem din ce în ce mai multe culori închise. Această regulă se aplică atât deciziilor stilului clasic, cât și celor moderne.

Bucătării de culoare albastru închis.

Bucătării de culoare albastru închis.
Bucătării de culoare albastru închis.

Una dintre culorile de mobilier la modă în 2021 este albastru. Aceasta este o nuanță bogată, profundă, care poate decora atât camerele spațioase, cât și cele mici. Nu vă fie teamă să folosiți un design albastru în spații mici. Mai mult, designerilor li se recomandă chiar să adere la motivele albastre din încăperile în care există puțină lumină naturală. Această culoare va acționa ca un accent, îndepărtând atenția principală.

Paleta albastră este utilizată în decorarea pereților, fațadelor bucătăriei, blocurilor insulare. Hue poate fi combinat cu tonuri de alb și gri.

Proiectarea bucătăriei 2021 în negru.

Proiectarea bucătăriei 2021 în negru.
Proiectarea bucătăriei 2021 în negru.

Popularitatea nuanțelor negre a intrat strâns în 2021. Dacă doriți să decorați bucătăria în această culoare, merită să faceți negru mai multe elemente mari simultan – pereți, tavane, fațade de mobilier. Puteți dilua stilul negru cu accesorii și decor din metal.

Mulți execută întregul interior în negru. Plantele verzi de interior vor ajuta la înmuierea atmosferei.

Alb plus lemn.

Alb plus lemn.
Alb plus lemn.

Combinațiile de culori elegante pentru mobilier în 2021 sunt combinații de alb cu nuanțe calde de lemn. Albul din interior este un fundal favorabil pe care orice tonuri arată bine. Lemnul aduce un sentiment de căldură și căldură în cameră. Combinația arată constantă și nobilă.

Materiale populare în 2021

În noul sezon, trebuie acordată preferință doar texturilor naturale. Ar putea fi:

o piatra;
lemn natural;
sticlă;
marmură;
granit;
metal.

Materiale de finisare elegante – bumbac, mătase, in, piele. Imaginile de fundal lavabile din hârtie își pierd popularitatea și sunt înlocuite cu imagini de fundal cunoscute anterior. Principalele avantaje ale acestor texturi sunt durabilitatea, respectarea mediului și aspectul frumos. Mulți dintre noi folosim în mod intenționat numai materiale naturale pentru mobilier și decor, deoarece acest lucru indică o poziție înaltă a proprietarului. Dar nu abuzați de abundența materialelor naturale, deoarece nu puteți observa linia dintre minimalismul practic și luxul ostentativ.

Care ar trebui să fie mobilierul și iluminatul în 2021

Culorile elegante și stilurile de mobilier din 2021 ar trebui să cedeze regulii simplității și conciziei. Se apreciază o geometrie clară a formelor. Toate mobilierele au contururi concise standard, fără decor inutil. O cameră în acest stil poate părea nepoliticoasă, atunci merită să o diluați cu mobilier tapițat cu spate ajurat, o masă cu inserții cromate.

Puteți face camera mai confortabilă folosind aceste elemente:

perne contrastante;
Afiș de dimensiuni mari
fotografii de familie în rame din metal.

Minimalismul popular nu înseamnă o respingere a bogăției și confortului. În ceea ce privește iluminarea camerei, este mai bine să utilizați cât mai multe surse de lumină posibil. Încercați să faceți camera cât mai spațioasă posibil. Acest lucru poate fi realizat prin efectul vizual folosind spoturi și mai multe suprafețe lucioase.

Tendințe elegante în designul băilor în 2021

Este important să luați în considerare nu numai culorile elegante ale mobilierului în 2021, ci și texturile de finisare. De exemplu, tendința principală pentru băile de astăzi sunt finisajele din beton.

Conform proprietăților sale, betonul este extrem de durabil. Este universal, are o textură interesantă și este minunat pentru decorarea interioarelor moderne într-un stil industrial. Pentru a proteja betonul de evaporarea umezelii, suprafața acestuia este acoperită cu o compoziție chimică specială și apoi lustruită.

Cum să încorporezi betonul în interiorul băii?

  • Betonul este utilizat pe scară largă în proiectarea pereților și a pardoselilor. Acest lucru oferă decorului o oarecare grosolănie, deci este minunat pentru interiorul bărbaților.
  • O altă opțiune interioară include chiuvete ovale de forme simple, un blat de marmură și o podea de ciment monocromă. Soluția arată foarte elegantă.
  • Puteți folosi chiar și un font de beton în interior. Cu toate acestea, un astfel de articol nu va fi ușor de instalat, dar rezultatul va fi foarte original.
  • În plus față de culorile stilate standard ale mobilierului în 2021, vopseaua de beton este utilizată pe scară largă în interiorul băilor.
  • Suprafețele din beton disting perfect produsele metalice.

 

 

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *